11 Temmuz 2019 Perşembe

su kaçağı tespiti etimesgut

Mutfak Tezgahı Altından Su Çıkıyor

Mutfaktaki su kaçaklarında en aşırı görülen sıkıntı sıcak su borusunun patlamasıdır. Ev hanımları bulaşık yıkarken sıcak suya ihtiyaç duyar ve bu nedenle çok bir ebatta çalıştırmak durumunda kalırlar. Mutfaktaki tesisat dayanıksız ve kalitesiz ise borunun patlaması kaçınılmazdır.

Tuvaletten Alt Kata Su Sızıyor

Tuvaletlerde  su kaçağı tespiti sorunlarının en birçok yaşandığı bölgelerdir. Tesisatın zaman geçtikçe dayanıklılığını yitirmesi ve şebeke basıncının çok gelmesi boruların patlamasına sebep olmaktadır. Atık su tesisatı için firmamız kameralı sistemle görüntüler, temiz su boruları arasında dinleme cihazıyla nokta tespiti yapar.

Su tesisat işi biliçli müdahalelerle ve öz verili bir çalışma ile yapılması gereken bir meslektir. Bu işin ciddiyetinin farkında olmayan kişilerce yapılması zorunda ileride muhakak bir sıkıntı çıkaracaktır zaten su arızaları yapılan bilinçsizce müdahaleler sonucu yahut yanlış malzeme seçimi ile meydana gelmektedir. Bu sebepten çalışacağınız şahıs ve kurumları ince eliyerek seçmeniz size fayda sağalayacaktır. Gelişen ve değişen teknlojiye ayak uydurmayanlar yani kayıtsız kalan firmalar bulunmaz olmaya mahkumdur. Firmamız son tesisat teknlojisini kullanarak İstanbul genelinde cihazla su kaçağı bulma ve onarım işlerini garantili olarak yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Staff mobile app

Staff mobile app   At ICI we also happen to be great listeners with the ability to navigate across cultures while embracing the importance o...